
Muslinger Oreganata
Lær hvordan du lager deilige mussels oreganata med enkel oppskrift. Perfekt for en smakfull forrett eller middag. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm grillen. Legg et tykt bakepapir eller en bakeplate dekket med grovt salt.
- 22. Kok opp vinen i en 5-liters kjele over høy varme. Tilsett blåskjellene og dekk til kjelen. Damp til blåskjellene har åpnet seg, ca. 2 til 4 minutter. Kast eventuelle blåskjell som ikke har åpnet seg.
- 33. Fjern de kokte blåskjellene fra skjellene, og sett til side 24 halvsjell. Legg halvsjellene i ett lag på saltet. Plasser én kokt blåskjell i hver halvsjell.
- 44. I en liten bolle, bland sammen brødsmuler, olje, oregano, mynte, persille, salt og pepper. Fordel brødsmuleblandingen over blåskjellene, og drypp med ekstra olivenolje. Grill til brødsmulene er gylne, ca. 2 til 3 minutter.