
Jordbær-mojito iskrempinner
oppskrift på deilige jordbær mojito iskrem-pinner, perfekte for sommeren. enkel å lage, med frisk smak av jordbær og mynte.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 7 kopper jordbær, renset
- 1 1/4 kopper hakkede ferske mynteblader
- 5 spiseskjeer agavesirup
- 1 kopp fersk limejuice
- 1/4 kopp rom, valgfritt
- 2 kopper seltzervann
Fremgangsmåte
- 1Spesialutstyr: Ispinneformer
- 2Kutt 6 kopper jordbær i to, og skjær deretter den gjenværende koppen med jordbær i skiver. Fordel de skivede jordbærene i 18 ispinneformer (3 unser). Sett de halverte jordbærene til side.
- 3I en blender, kombiner de gjenværende jordbærene og myntebladene, agave, limesaft og rom, hvis du bruker det. Med motoren i gang, tilsett gradvis seltzervann og blend til blandingen blir jevn nok til å helle.
- 4Fordel blandingen i de forberedte formene og topp med den gjenværende 1/4 koppen med mynte. Sett ispinne-stikkene i formene. Frys i 4 til 6 timer eller til de er faste.