Røstede røde paprikascones

Røstede røde paprikascones

Lær hvordan du lager deilige roasted red pepper scones med denne enkle oppskriften. Perfekt til frokost eller som snacks, full av smak og farge.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 8
frokost

Ingredienser

  • 1. 3 kopper hvetemel
  • 2. 1 spiseskje bakepulver
  • 3. 1/2 teskje natron
  • 4. 1 teskje salt
  • 5. 2 teskjeer grovkvernet svart pepper
  • 6. 8 spiseskjeer kaldt smør, kuttet i 1/4-tommers terninger
  • 7. 1/3 kopp fersk gressløk
  • 8. 1/2 kopp revet cheddarost
  • 9. 1/3 kopp ristet, skrelte og smått hakkede røde paprika
  • 10. 1/3 kopp ristet, skrelte og smått hakkede gule paprika
  • 11. 1 til 1 1/4 kopper kulturmelk
  • 12. 1 egg, pisket

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 260 grader Celsius.
  2. 22. I en matprosessor, bland mel, bakepulver, natron, salt og pepper kort (ca. 3 pulser). Tilsett smør og kjør til en "melaktig" konsistens. Tilsett urter, ost og grillede røde paprika, og kjør kort for å blande. Overfør blandingen til en stor bolle, tilsett 1 kopp kulturmelk og rør for å fukte deigen. Hvis nødvendig, tilsett mer kulturmelk, opptil 1/4 kopp.
  3. 33. Legg deigen på et melet underlag og form den til en skive, ca. 2-2,5 cm tykk. Kutt i vinger, og pensle toppen av hver vinge med eggeblanding. Legg dem på et bakepapirkledd stekebrett og stek i ca. 15–20 minutter. Sett til avkjøling på rist og la dem avkjøles til romtemperatur.