Meksikansk stil dip

Meksikansk stil dip

Lær hvordan du lager en autentisk mexican style dip med våre enkle steg. Perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1 pakke kremost (8 unser), myknet
  • 1 pund ekstra magert kjøttdeig av storfe
  • 1 pakke taco-krydderblanding (1,25 unser)
  • 2/3 kopp vann
  • 1/2 kopp salsa
  • 1/4 kopp hakket jalapeñopepper
  • 2 kopper revet ost i meksikansk stil

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en paiform på 23 cm med vegetabilsk oljespray.
  2. 2Fordel kremost jevnt i bunnen av paiformen.
  3. 3I en stor stekepanne, brun hamburgerkjøttet. Sil av overflødig fett. Bland inn tacokrydder og vann. Kok opp og rør i 2 til 4 minutter. Ta pannen av varmen før du blander inn salsa og jalapeños. Hell kjøttblandingen over kremosten i paiformen. Strø over den meksikanske osten.
  4. 4Stek ved 175 grader C (350 grader F) til osten har smeltet.