
Meksikansk stil dip
Lær hvordan du lager en autentisk mexican style dip med våre enkle steg. Perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1 pakke kremost (8 unser), myknet
- 1 pund ekstra magert kjøttdeig av storfe
- 1 pakke taco-krydderblanding (1,25 unser)
- 2/3 kopp vann
- 1/2 kopp salsa
- 1/4 kopp hakket jalapeñopepper
- 2 kopper revet ost i meksikansk stil
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en paiform på 23 cm med vegetabilsk oljespray.
- 2Fordel kremost jevnt i bunnen av paiformen.
- 3I en stor stekepanne, brun hamburgerkjøttet. Sil av overflødig fett. Bland inn tacokrydder og vann. Kok opp og rør i 2 til 4 minutter. Ta pannen av varmen før du blander inn salsa og jalapeños. Hell kjøttblandingen over kremosten i paiformen. Strø over den meksikanske osten.
- 4Stek ved 175 grader C (350 grader F) til osten har smeltet.