
Indisk-stil laks stekt i panne
Prøv denne smakfulle oppskriften på indisk-inspirert stekt laks. Enkel å lage og full av smak. Perfekt for middag eller lunsj!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olivenoljen i en stekepanne på middels varme; tilsett spisskummen og sennepsfrøene i den varme oljen og stek til frøene begynner å poppe. Stek og rør løken i krydderblandingen til den blir brun. Bland inn hvitløk, ingefær, chilipepper og karriblader; stek og rør til hvitløken blir gylden. Tilsett tomatene og rør i noen sekunder før du legger til laksen, bruk baksiden av rørespaden til å bryte laksen i små biter i pannen; stek til laksen er gjennomvarm, 5 til 10 minutter; ta av varmen. Pynt med koriander før servering.