Indisk-stil laks stekt i panne

Indisk-stil laks stekt i panne

Prøv denne smakfulle oppskriften på indisk-inspirert stekt laks. Enkel å lage og full av smak. Perfekt for middag eller lunsj!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 ss olivenolje
  • 3/4 ts spisskummenfrø
  • 1/2 ts brune sennepsfrø
  • 1 liten løk, skivet i tynne halvsirkler
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 ss finhakket fersk ingefærrot
  • 1 grønn chilipepper, hakket
  • 10 ferske karriblader, hakket (valgfritt)
  • 1 tomat, i terninger
  • 2 bokser (14,75 oz) laks, avrent og bein fjernet
  • 1/4 kopp finhakket fersk koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp olivenoljen i en stekepanne på middels varme; tilsett spisskummen og sennepsfrøene i den varme oljen og stek til frøene begynner å poppe. Stek og rør løken i krydderblandingen til den blir brun. Bland inn hvitløk, ingefær, chilipepper og karriblader; stek og rør til hvitløken blir gylden. Tilsett tomatene og rør i noen sekunder før du legger til laksen, bruk baksiden av rørespaden til å bryte laksen i små biter i pannen; stek til laksen er gjennomvarm, 5 til 10 minutter; ta av varmen. Pynt med koriander før servering.