
Beste brownies
Oppdag den beste brownies-oppskriften med deilige, saftige og enkle steg for perfekte brownies hver gang. Ideell for dessert eller kakefester.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 1/2 kopp smør
- 2. 1 kopp hvitt sukker
- 3. 2 egg
- 4. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 5. 1/3 kopp usøtet kakaopulver
- 6. 1/2 kopp hvetemel
- 7. 1/4 teskje salt
- 8. 1/4 teskje bakepulver
- 9. Frosting:
- 10. 3 spiseskjeer smør, myknet
- 11. 3 spiseskjeer usøtet kakaopulver
- 12. 1 spiseskje honning
- 13. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 14. 1 kopp melis
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør og mel en 20 cm kvadratisk form.
- 22. I en stor kjele, smelt 1/2 kopp smør. Ta kjelen av varmen, og rør inn sukker, egg og 1 teskje vanilje. Pisk inn 1/3 kopp kakao, 1/2 kopp mel, salt og bakepulver. Fordel røren i den forberedte formen.
- 33. Stek i forvarmet ovn i 25 til 30 minutter. Ikke overstek.
- 44. For å lage glasur: Bland 3 spiseskjeer mykt smør, 3 spiseskjeer kakao, honning, 1 teskje vaniljeekstrakt og 1 kopp melis. Rør til glatt konsistens. Smør på brownies mens de fortsatt er varme.