Parcha Sorbet, den Hornede Dorset Primavera Passionfrukt Sorbet

Parcha Sorbet, den Hornede Dorset Primavera Passionfrukt Sorbet

Oppdag hvordan du lager en forfriskende parcha sorbet med horned dorset, primavera og pasjonsfrukt. Perfekt for sommeren, enkel å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: lett
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1. 2 kopper fersk pasjonsfruktpulp eller tint pulp (finnes på latinamerikanske butikker)
  • 1/3 kopp fersk limesaft, eller etter smak
  • 1 kopp pluss 2 spiseskjeer sukker
  • 2 teskjeer Cointreau

Fremgangsmåte

  1. 1I en food processor, mos pasjonsfruktpulp, limesaft, sukker og Cointreau. Frys det i en grunn form, og skrap av og til for å holde det luftig. Server sorbeten i små glass med stett.