Sjokoladekaramellpaj med pekannøtter III

Sjokoladekaramellpaj med pekannøtter III

Lær hvordan du lager en velsmakende chocolate pecan pie iii. Perfekt for dessertbordet eller som en søt avslutning på måltidet. Enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1/2 kopp margarin, smeltet
  • 1 kopp lys maisirup
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1/4 kopp usøtet kakaopulver
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1/4 teskje salt
  • 4 egg
  • 1 kopp hakkede pekannøtter
  • 1 oppskrift paideig for en 23 cm enkeltbunnspai

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit).
  2. 2I en tykk kjele blandes smeltet margarin, mais sirup, hvitt sukker og kakao. Kok opp på lav varme, rør kontinuerlig til sukkeret er oppløst. Tilsett vanilje, salt og egg, og rør godt. Bland inn ½ kopp pekannøtter. Rør godt sammen.
  3. 3Hell fyllet i en ubehandlet paibunn og topp med resten av pekannøttene. Stek ved 165 grader Celsius (325 grader Fahrenheit) i 55 minutter. La avkjøle og server.