Ingen-bake Turtles® gresskarpai

Ingen-bake Turtles® gresskarpai

Lær hvordan du lager en deilig no bake turtles® pumpkin pie. Enkel oppskrift uten steking, perfekt for høstfeiringer og halloween. Kremet, søt og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1/2 kopp karamell-desserthylle
  • 2. 1 (170 gram) grahamkjeksbunn (for eksempel Nabisco® Honey Maid)
  • 3. 1/2 kopp hakkede pekannøtter
  • 4. 1 (425 gram) boks med gresskarpuré
  • 5. 1 kopp kald melk
  • 6. 2 (97 gram) pakker med vanilje-vanillinpuddingpulver (for eksempel Jell-O®)
  • 7. 1 teskje malt kanel
  • 8. 1/2 teskje malt muskatnøtt
  • 9. 1 (225 gram) beholder med frossen pisket krem (for eksempel Cool Whip®), delt
  • 10. 2 spiseskjeer pekannøttbiter
  • 11. 2 spiseskjeer karamell-desserthylle

Fremgangsmåte

  1. 11. Hell ½ kopp karamellsaus i bunnen av grahamkjeksbunnen. Strø over ½ kopp hakkede pekannøtter på karamellaget.
  2. 22. Visp sammen gresskarpuré, kald melk, pudding, kanel og muskatnøtt i en bolle til det er jevnt; rør inn 1½ kopper pisket krem. Fordel gresskarblandingen over karamell og pekannøtter i paibunnen; topp med resten av den piskede kremen. Sett paien i kjøleskapet til den er avkjølt og stivnet, ca. 1 time.
  3. 3Strø over 2 spiseskjeer pekannøtter på paien. Drypp 2 spiseskjeer karamellsaus over paien med en gaffel.