Kokosnøtt- og pekannøttbrownies
Lær hvordan du lager deilige cocoa pecan brownies med denne enkle oppskriften. Perfekt for sjokoladeelskere! Klar på under 45 minutter.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 3/4 pund smør, smeltet
- 2. 1 1/4 pund sukker
- 3. 3/4 teskje grovt salt
- 4. 1 1/2 teskje vanilje
- 5. 1 teskje kanel
- 6. 1 kopp hele egg
- 7. 2 unser kakaopulver
- 8. 8 unser mel
- 9. 1 kopp hakkede pekannøtter eller valnøtter
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 325 grader Fahrenheit.
- 22. Bland det smeltede smøret og sukkeret i en bolle. Rør godt til det er glatt. Tilsett salt, vanilje og kanel, og rør til det er jevnt. Pisk inn eggene, ett om gangen, og rør til det er glatt. Bland kakao og mel, og sikt det. Vend kakao- og melblandingen inn i smørblandingen for å danne en deig. Tilsett halvparten av nøttene, og rør godt.
- 33. Smør en 23 x 33 cm stor ildfast form. Hell deigen i formen. Strø resten av nøttene over overflaten. Stek i 35 til 45 minutter, eller til kaken er fast.