Pan Forte med varm pecorino

Pan Forte med varm pecorino

Lær hvordan du lager pan forte med varm pecorino. En enkel og smakfull oppskrift som passer til alle anledninger.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
bakeverk

Ingredienser

  • Rispapir
  • 2 3/4 kopper hele mandler, med skinn på og ristet
  • 1 teskje kanel
  • 3/4 teskje malt ingefær
  • 1/4 teskje malt nellik
  • 1/4 teskje nyrevet muskatnøtt
  • 1 teskje finmalt svart pepper
  • 1 kopp pluss 2 spiseskjeer mel
  • 1 spiseskje kakaopulver
  • 1 pund assortert tørket frukt: rosiner, fiken, kirsebær, plommer, aprikoser og currants, kuttet i 1/2-tommers biter
  • 2/3 kopp honning
  • 1 kopp sukker
  • 4 skiver pecorinoost, 1/4 tomme tykke
  • Ekstra jomfru olivenolje, som tilbehør

Fremgangsmåte

  1. 1Legg et ark med bakepapir på et stekebrett, deretter plasserer du et stykke rispapir oppå, og fire (4-tommers) flanringer på det.
  2. 2I en stor bolle blander du de ristet nøttene med kanel, ingefær, nellik, muskat, pepper, mel og kakaopulver. Tilsett den oppkuttede frukten og vend det forsiktig sammen.
  3. 3I en liten kjele blander du honning og sukker, og lar det koke opp uten å røre, og børster ned veggene i kjelen av og til for å unngå at sukkerkrystaller dannes. Kok til softballstadiet (240 grader), og hell deretter over fruktblandingen. Rør raskt for å blande det godt. Det vil bli seigt og tykt.
  4. 4Forvarm ovnen til 150 grader Celsius (300 grader Fahrenheit).
  5. 5Dypp hendene i vann og ta en neve (ca. 1/4 av blandingen). Pakk den inn i ringene og stek i 1 time til de er lett oppblåst på toppen og overflaten ikke lenger er blank. Ta ut av ovnen og avkjøl i ringen. Trim rispapiret til kanten av formen, og pakk det inn i plastfolie for oppbevaring i romtemperatur.
  6. 6For å servere, skjær i vinger og legg dem på tallerkener. Varm opp en flat takgrill eller stor stekepanne, og stek osteskivene på den ene siden til de er lett brune, snu dem deretter for å brune den andre siden. Midten vil bli seig. Plasser dem ved siden av pannen, drypp med olivenolje, og server med noe godt, crusty italiensk brød.