Eksklusiv pizzasaus

Eksklusiv pizzasaus

lær hvordan du lager en utsøkt pizzasaus med en enkel oppskrift. perfekt for hjemmelaget pizza som imponerer gjestene dine.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 boks (170 g) tomatpuré
  • 2. 6 væskenons varme vann (45°C)
  • 3. 3 ss revet Parmesanost
  • 4. 1 ts finhakket hvitløk
  • 5. 2 ss honning
  • 6. 1 ts ansjospasta (valgfritt)
  • 7. 3/4 ts løkpulver
  • 8. 1/4 ts tørket oregano
  • 9. 1/4 ts tørket marjoram
  • 10. 1/4 ts tørket basilikum
  • 11. 1/4 ts malt svart pepper
  • 12. 1/8 ts cayennepepper
  • 13. 1/8 ts tørkede rød pepperflak
  • 14. salt etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. I en liten bolle, bland tomatpuré, vann, Parmesanost, hvitløk, honning, ansjospasta, løkpulver, oregano, marjoram, basilikum, malt svart pepper, cayennepepper, rød pepperflak og salt; bland godt sammen, og bryt opp eventuelle klumper av ost.
  2. 22. Sausen bør stå i 30 minutter for å la smakene blande seg; smør den over pizzadeigen og gjør klar pizzaen etter ønske.