
Eksklusiv pizzasaus
lær hvordan du lager en utsøkt pizzasaus med en enkel oppskrift. perfekt for hjemmelaget pizza som imponerer gjestene dine.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 boks (170 g) tomatpuré
- 2. 6 væskenons varme vann (45°C)
- 3. 3 ss revet Parmesanost
- 4. 1 ts finhakket hvitløk
- 5. 2 ss honning
- 6. 1 ts ansjospasta (valgfritt)
- 7. 3/4 ts løkpulver
- 8. 1/4 ts tørket oregano
- 9. 1/4 ts tørket marjoram
- 10. 1/4 ts tørket basilikum
- 11. 1/4 ts malt svart pepper
- 12. 1/8 ts cayennepepper
- 13. 1/8 ts tørkede rød pepperflak
- 14. salt etter smak
Fremgangsmåte
- 11. I en liten bolle, bland tomatpuré, vann, Parmesanost, hvitløk, honning, ansjospasta, løkpulver, oregano, marjoram, basilikum, malt svart pepper, cayennepepper, rød pepperflak og salt; bland godt sammen, og bryt opp eventuelle klumper av ost.
- 22. Sausen bør stå i 30 minutter for å la smakene blande seg; smør den over pizzadeigen og gjør klar pizzaen etter ønske.