
Bananbrød
Lær hvordan du lager det perfekte bananbrødet med vår enkle oppskrift. Ideell for frokost eller som sunn snacks. Enkel å lage, med trinnvise instrukser.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/2 kopper hvetemel
- 1 teskje natron
- 1/2 teskje salt
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 egg, pisket
- 1/4 kopp smør, smeltet
- 3 bananer, moste
Fremgangsmåte
- 1Smør og mel to 7x3 tommers brødformer. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 2I en bolle, visp sammen mel, natron, salt og sukker. Bland inn lett sammenpiskede egg, smeltet smør og moste bananer. Rør inn nøtter hvis ønskelig. Hell røren i de forberedte formene.
- 3Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 1 time, eller til en trepinne satt inn i midten kommer ut ren.