Bananbrød

Bananbrød

Lær hvordan du lager det perfekte bananbrødet med vår enkle oppskrift. Ideell for frokost eller som sunn snacks. Enkel å lage, med trinnvise instrukser.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 1 teskje natron
  • 1/2 teskje salt
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 2 egg, pisket
  • 1/4 kopp smør, smeltet
  • 3 bananer, moste

Fremgangsmåte

  1. 1Smør og mel to 7x3 tommers brødformer. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
  2. 2I en bolle, visp sammen mel, natron, salt og sukker. Bland inn lett sammenpiskede egg, smeltet smør og moste bananer. Rør inn nøtter hvis ønskelig. Hell røren i de forberedte formene.
  3. 3Stek ved 175 grader C (350 grader F) i 1 time, eller til en trepinne satt inn i midten kommer ut ren.