Min søster Marias enkle eplekake og iskrem

Min søster Marias enkle eplekake og iskrem

oppskrift på maria's enkle eplekake med iskrem - perfekt for sommerdager. enkel å lage, deilig smak og flott presentasjon.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1. 1 eske gul kakeblanding for en enkeltlagkake (anbefalt: Jiffy-merke), tilberedt i henhold til pakningsanvisningene
  • 2. 2 spiseskjeer smør, myknet
  • 3. 1 McIntosh-eple, hakket
  • 4. 1/2 teskje malt kanel
  • 5. 1/4 kopp sukker
  • 6. 1 pint smør- eller pecan- eller rom-raisin-is

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen i henhold til instruksjonene på pakken. Bland kakerøren i henhold til instruksjonene på pakken, bruk 1/2 kopp vann og ett egg. Smør en 23 x 23 cm firkantform eller en engangs kakeform. Hell i kakerøren. Bland epler med kanel og sukker, og strø over kakerøren. Stek i 20 til 25 minutter. Server varme kakebiter med små skjeer smør, og gjerne med pecan- eller romrosin-is.