Gresskarbrød II

Gresskarbrød II

oppskrift på pumpkin bread ii, en saftig og smakfull gresskarbrød perfekt for høst. enkel å lage og ideell for helgefrokost eller kvelds.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 2 kopper hvetemel
  • 2. 1 kopp pakket brunt sukker
  • 3. 3 teskjeer bakepulver
  • 4. 1/2 teskje salt
  • 5. 1/2 kopp smørsmør med smak
  • 6. 2 egg
  • 7. 1 kopp melk
  • 8. 2 kopper gresskarpuré
  • 9. 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 10. 1 kopp hakkede valnøtter

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør og mel en 23x13 cm brødform.
  2. 22. I en stor bolle, rør sammen mel, brunt sukker, bakepulver og salt. Bland inn smøret til blandingen ligner grove smuler. Lag en fordypning i midten, og hell i egg, melk, gresskar og vanilje. Bland godt, og rør deretter inn nøtter.
  3. 33. Stek i den forvarmede ovnen i 40 til 50 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La kaken avkjøle i formen i 10 minutter, før den tas ut og avkjøles helt på en rist.