
Gresskarbrød II
oppskrift på pumpkin bread ii, en saftig og smakfull gresskarbrød perfekt for høst. enkel å lage og ideell for helgefrokost eller kvelds.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1. 2 kopper hvetemel
- 2. 1 kopp pakket brunt sukker
- 3. 3 teskjeer bakepulver
- 4. 1/2 teskje salt
- 5. 1/2 kopp smørsmør med smak
- 6. 2 egg
- 7. 1 kopp melk
- 8. 2 kopper gresskarpuré
- 9. 1 teskje vaniljeekstrakt
- 10. 1 kopp hakkede valnøtter
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør og mel en 23x13 cm brødform.
- 22. I en stor bolle, rør sammen mel, brunt sukker, bakepulver og salt. Bland inn smøret til blandingen ligner grove smuler. Lag en fordypning i midten, og hell i egg, melk, gresskar og vanilje. Bland godt, og rør deretter inn nøtter.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen i 40 til 50 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten kommer ut ren. La kaken avkjøle i formen i 10 minutter, før den tas ut og avkjøles helt på en rist.