
Lemon Square Bars
oppskrift på lemon square bars, en frisk og søt sitronkake med sprø bunn. perfekt som dessert eller til kaffebordet.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 12
bakeverk
Ingredienser
- 1. 2 kopper siktet hvetemel
- 2. 1 kopp melis
- 3. 1 kopp smør, smeltet
- 4. 4 egg
- 5. 2 kopper hvitt sukker
- 6. 1 teskje bakepulver
- 7. 1/4 kopp hvetemel
- 8. 5/8 kopp sitronsaft
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) form.
- 22. I en middels stor bolle, rør sammen 2 kopper mel og melis. Bland inn det smeltede smøret. Trykk det ut i bunnen av den forberedte formen.
- 33. Stek i den forvarmede ovnen i 15 minutter, eller til det er gyllent. I en stor bolle, pisk eggene til de er lette. Bland inn sukker, bakepulver og 1/4 kopp mel slik at det ikke blir klumper av melet. Rør sukkerblandingen inn i eggene. Til slutt, rør inn sitronsaften. Hell over den forberedte bunnen og sett tilbake i ovnen.
- 44. Stek i ytterligere 30 minutter, eller til kaken er stivnet. La den avkjøle helt før du skjærer den i barer.