Hello Fresh Mobile Banner
Fersk rabarbrapai

Fersk rabarbrapai

Lær hvordan du lager en deilig fersk rabarbrapai med denne enkle oppskriften. Perfekt for sommeren med frisk rabarbra og sprø paiskall.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 60 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 4 kopper hakket rabarbra
  • 1 1/3 kopper hvitt sukker
  • 6 spiseskjeer hvetemel
  • 1 spiseskje smør
  • 1 oppskrift paideig til en 23 cm dobbelbunnspai

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
  2. 2Bland sukker og mel. Strø en fjerdedel av blandingen over paideigen i paiformen. Legg rabarbraen oppå. Strø resten av sukker og mel over. Fordel små smørbiter på toppen. Legg på toppdeigen.
  3. 3Sett paien på nederste rille i ovnen. Stek i 15 minutter. Skru ned ovnstemperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit), og fortsett bakingen i 40 til 45 minutter. Server varm eller kald.