
One Pan Orecchiette Pasta
Lær hvordan du lager en enkel og smakfull one pan orecchiette pasta. Perfekt for en rask og deilig middag uten oppvasken!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. 1 ss olivenolje
- 2. 1/2 løk, hakket
- 3. salt etter smak
- 4. 225 gram krydrede italienske pølser, uten skinn
- 5. 3 1/2 kopper lavsaltet kyllingkraft, delt opp etter behov
- 6. 1 1/4 kopper orecchiette-pasta, eller mer etter smak
- 7. 1/2 kopp grovhakket ruccola, eller etter smak
- 8. 1/4 kopp finrevet Parmigiano-Reggiano-ost, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Varm opp olivenolje i en stor, dyp stekepanne over middels varme. Kok og rør løk med en klype salt i det varme oljen til løken er myk og gyllen, ca. 5 til 7 minutter. Rør inn pølse i løken; kok og rør til pølsen er brutt opp og har fått farge, ca. 5 til 7 minutter.
- 22. Hell i 1 ½ kopp kyllingkraft i pølsesausen og kok opp mens du skraper de brune bitene av mat fra bunnen av pannen med en tresleiv. Tilsett orecchiette-pasta; kok og rør i pastaen i den varme kraften, og tilsett resten av kraften når væsken er absorbert, til pastaen er gjennomkokt og mesteparten av kraften er absorbert, ca. 15 minutter.
- 33. Rør inn ruccola i pasta- og pølsesausen til ruccolaet har visnet. Server pastaen i skåler og dryss over Parmigiano-Reggiano-ost.