One Pan Orecchiette Pasta

One Pan Orecchiette Pasta

Lær hvordan du lager en enkel og smakfull one pan orecchiette pasta. Perfekt for en rask og deilig middag uten oppvasken!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 ss olivenolje
  • 2. 1/2 løk, hakket
  • 3. salt etter smak
  • 4. 225 gram krydrede italienske pølser, uten skinn
  • 5. 3 1/2 kopper lavsaltet kyllingkraft, delt opp etter behov
  • 6. 1 1/4 kopper orecchiette-pasta, eller mer etter smak
  • 7. 1/2 kopp grovhakket ruccola, eller etter smak
  • 8. 1/4 kopp finrevet Parmigiano-Reggiano-ost, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 11. Varm opp olivenolje i en stor, dyp stekepanne over middels varme. Kok og rør løk med en klype salt i det varme oljen til løken er myk og gyllen, ca. 5 til 7 minutter. Rør inn pølse i løken; kok og rør til pølsen er brutt opp og har fått farge, ca. 5 til 7 minutter.
  2. 22. Hell i 1 ½ kopp kyllingkraft i pølsesausen og kok opp mens du skraper de brune bitene av mat fra bunnen av pannen med en tresleiv. Tilsett orecchiette-pasta; kok og rør i pastaen i den varme kraften, og tilsett resten av kraften når væsken er absorbert, til pastaen er gjennomkokt og mesteparten av kraften er absorbert, ca. 15 minutter.
  3. 33. Rør inn ruccola i pasta- og pølsesausen til ruccolaet har visnet. Server pastaen i skåler og dryss over Parmigiano-Reggiano-ost.