
Rørleggerens hete undergrunnsrestaurant
oppskrift på en varm og smakfull plumbers hot sub. perfekt for en rask lunsj eller middag. enkel å lage og mettende.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 2
forrett
Ingredienser
- 1. 8" clubrull
- Russisk dressing
- 4 oz. fersk skåret eller kvalitetsdeli-kylling
- 2-3 skiver sprø bacon
- 2-3 skiver sveitserost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 450 grader.
- 2Del clubbrødet 2/3 ned fra toppen med en serrert kniv. Bunnsiden av brødet skal kunne ligge flatt på en paiform eller bakepapir.
- 3Smør rikelig med russisk dressing på innsiden av brødet.
- 4Legg kalkunskiver inni brødet.
- 5Legg baconbiter over kalkunen inne i brødet.
- 6Legg sveitserost over åpningen av brødet som en topp (ikke stikk den inn i brødet).
- 7Stek i 5–7 minutter, til osten bobler og begynner å bli lysbrun (mørkbrun smak er ikke så godt).
- 8La det hvile i ett minutt for å la osten avkjøles litt, slik at den ikke brenner noen.
- 9For å imponere vennene dine, skjær diagonalt over midten og server mens det fortsatt er varmt og dampende.
- 10Som en variant kan du bruke majones i stedet for russisk dressing.
- 11Tilsett litt ekstra smak med fersk pepperrot (spesielt godt med majonesversjonen).
- 12Dette smørbrødet er flott sammen med ranch-smakende maischips.