Sautert spinat med parmesanost

Sautert spinat med parmesanost

Lær hvordan du lager deilig sauteed spinat med parmesanost. En rask og smakfull rett som passer til enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 bunt(er) spinat
  • 2. 2 spiseskjeer olivenolje
  • 3. 3 til 4 fedd hvitløk, finhakket
  • 4. 3/4 teskje salt
  • 5. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
  • 6. 2 små tomater, skrellet, frøet og hakket
  • 7. 1/2 kopp ferskrevet Parmesanost

Fremgangsmåte

  1. 11. Vask og tørk spinaten grundig, og fjern stilkene.
  2. 22. Bruk halvparten av ingrediensene og arbeid i porsjoner. Varm opp olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. Surr hvitløk i omtrent ett minutt.
  3. 3Tilsett spinatbladene, øk varmen til høy, og rør til de er jevnt visnet, ca. 2 minutter.
  4. 4Tilsett salt, pepper og tomater. Kok i ytterligere ett minutt. Rør inn revet parmesan, fjern fra varmen, smak til og juster krydderet etter behov.
  5. 5Server umiddelbart. Hvis spinaten avgir for mye vann, kan du sile den i en sil før servering. Smak til og juster krydderet igjen etter å ha drenert.