
Sautert spinat med parmesanost
Lær hvordan du lager deilig sauteed spinat med parmesanost. En rask og smakfull rett som passer til enhver anledning.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 bunt(er) spinat
- 2. 2 spiseskjeer olivenolje
- 3. 3 til 4 fedd hvitløk, finhakket
- 4. 3/4 teskje salt
- 5. 1/2 teskje nykvernet svart pepper
- 6. 2 små tomater, skrellet, frøet og hakket
- 7. 1/2 kopp ferskrevet Parmesanost
Fremgangsmåte
- 11. Vask og tørk spinaten grundig, og fjern stilkene.
- 22. Bruk halvparten av ingrediensene og arbeid i porsjoner. Varm opp olivenolje i en stor stekepanne over middels varme. Surr hvitløk i omtrent ett minutt.
- 3Tilsett spinatbladene, øk varmen til høy, og rør til de er jevnt visnet, ca. 2 minutter.
- 4Tilsett salt, pepper og tomater. Kok i ytterligere ett minutt. Rør inn revet parmesan, fjern fra varmen, smak til og juster krydderet etter behov.
- 5Server umiddelbart. Hvis spinaten avgir for mye vann, kan du sile den i en sil før servering. Smak til og juster krydderet igjen etter å ha drenert.