Napolitanske crostini

Napolitanske crostini

lær hvordan du lager deilige neapolitan crostini med friske ingredienser. perfekt som forrett eller snacks for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 modne tomater
  • 1/2 teskje oregano
  • Salt og nykvernet pepper
  • 12 tynne skiver italiensk brød, helst semolinabrød
  • 8 unser fersk mozzarella
  • 12 ansjossfileter
  • Ekstra virgin olivenolje

Fremgangsmåte

  1. 1Del tomatene i to ved å skjære gjennom kjernen, og klem forsiktig for å få ut frø og juice. Fjern kjernen. Hakk tomatene i biter på omtrent en halv tomme, og bland dem i en bolle med oregano, salt og pepper. Forvarm ovnen til 230°C. Smør en stor stekeplate med olje. Legg brødskivene på platen. Rist dem i 5 minutter. Ta ut platen av ovnen, men la den stå på. Legg en skive mozzarella på hver brødskive, og deretter en ansjos. Skje litt av tomaten på hver. Drypp med noen dråper ekstra virgin olivenolje. Sett platen tilbake i ovnen og stek i 5 til 7 minutter, eller til osten er smeltet.
  2. 2Del tomatene i to gjennom kjernen, og klem forsiktig for å få ut frø og juice. Fjern kjernen. Hakk tomatene i biter på omtrent en halv tomme, og bland dem i en bolle med oregano, salt og pepper. Forvarm ovnen til 230°C. Smør en stor stekeplate med olje. Legg brødskivene på platen. Rist dem i 5 minutter. Ta ut platen av ovnen, men la den stå på. Legg en skive mozzarella på hver brødskive, og deretter en ansjos. Skje litt av tomaten på hver. Drypp med noen dråper ekstra virgin olivenolje. Sett platen tilbake i ovnen og stek i 5 til 7 minutter, eller til osten er smeltet.