Peanut Blossoms II

Peanut Blossoms II

oppskrift på peanut blossoms ii, myke og smakfulle sjokoladekjeks med peanøttsmør. perfekt til kos eller selskap. enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk

Ingredienser

  • 1 kopp fettstoff
  • 1 kopp peanøttsmør
  • 1 kopp pakket brunt sukker
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 2 egg
  • 1/4 kopp melk
  • 2 teskjeer vaniljeekstrakt
  • 3 1/2 kopper hvetemel
  • 2 teskjeer natron
  • 1 teskje salt
  • 1/2 kopp hvitt sukker til pynt
  • 2 poser (9 unser) melkekaramellkysser, uten innpakning

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør bakearkene.
  2. 2I en stor bolle, krem sammen fettstoffet, peanøttsmør, brunt sukker og 1 kopp hvitt sukker til det er glatt. Pisk inn eggene ett om gangen, og rør inn melk og vanilje. Bland mel, natron og salt; rør det inn i peanøttsmørblandingen til det er godt blandet. Form teskjeer av deigen til baller, og rull dem i resten av det hvite sukkeret. Plasser kakene med 2 tommers mellomrom på de forberedte bakearkene.
  3. 3Stek i 10 til 12 minutter i den forvarmede ovnen. Ta ut av ovnen, og trykk umiddelbart en sjokoladehjerte (chocolate kiss) inn i hver kake. La dem avkjøle helt; sjokoladehjerte vil stivne når det kjøles ned.