
Peanut Blossoms II
oppskrift på peanut blossoms ii, myke og smakfulle sjokoladekjeks med peanøttsmør. perfekt til kos eller selskap. enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 24
bakeverk
Ingredienser
- 1 kopp fettstoff
- 1 kopp peanøttsmør
- 1 kopp pakket brunt sukker
- 1 kopp hvitt sukker
- 2 egg
- 1/4 kopp melk
- 2 teskjeer vaniljeekstrakt
- 3 1/2 kopper hvetemel
- 2 teskjeer natron
- 1 teskje salt
- 1/2 kopp hvitt sukker til pynt
- 2 poser (9 unser) melkekaramellkysser, uten innpakning
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit). Smør bakearkene.
- 2I en stor bolle, krem sammen fettstoffet, peanøttsmør, brunt sukker og 1 kopp hvitt sukker til det er glatt. Pisk inn eggene ett om gangen, og rør inn melk og vanilje. Bland mel, natron og salt; rør det inn i peanøttsmørblandingen til det er godt blandet. Form teskjeer av deigen til baller, og rull dem i resten av det hvite sukkeret. Plasser kakene med 2 tommers mellomrom på de forberedte bakearkene.
- 3Stek i 10 til 12 minutter i den forvarmede ovnen. Ta ut av ovnen, og trykk umiddelbart en sjokoladehjerte (chocolate kiss) inn i hver kake. La dem avkjøle helt; sjokoladehjerte vil stivne når det kjøles ned.