
Het meksikansk spinatdip
oppskrift på hot mexican spinach dip. en enkel og smakfull forrett med spinat, ost og krydder. perfekt til fest og samling.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
forrett
Ingredienser
- 1 glass (16 unser) salsa
- 1 pakke (10 unser) frossen hakket spinat, tint og avrundet
- 2 kopper revet Monterey Jack-ost
- 1 pakke (8 unser) kremost, i terninger og myknet
- 1 kopp kondensert melk
- 1 boks (2,25 unser) hakkede svarte oliven, avrente
- 1 spiseskje rødvinseddik
- salt og pepper etter smak
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F).
- 2I en middels stor ildfast form, bland sammen salsa, hakket spinat, Monterey Jack-ost, kremost, hermetisk melk, svarte oliven, rødvinseddik, salt og pepper.
- 3Stek blandingen i den forvarmede ovnen i 12 til 15 minutter, eller til den er boblende.



