Het meksikansk spinatdip

Het meksikansk spinatdip

oppskrift på hot mexican spinach dip. en enkel og smakfull forrett med spinat, ost og krydder. perfekt til fest og samling.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 8
forrett

Ingredienser

  • 1 glass (16 unser) salsa
  • 1 pakke (10 unser) frossen hakket spinat, tint og avrundet
  • 2 kopper revet Monterey Jack-ost
  • 1 pakke (8 unser) kremost, i terninger og myknet
  • 1 kopp kondensert melk
  • 1 boks (2,25 unser) hakkede svarte oliven, avrente
  • 1 spiseskje rødvinseddik
  • salt og pepper etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader C (400 grader F).
  2. 2I en middels stor ildfast form, bland sammen salsa, hakket spinat, Monterey Jack-ost, kremost, hermetisk melk, svarte oliven, rødvinseddik, salt og pepper.
  3. 3Stek blandingen i den forvarmede ovnen i 12 til 15 minutter, eller til den er boblende.