Chorizo-biter med ruccolapesto

Chorizo-biter med ruccolapesto

oppskrift på smakfulle chorizo bites med frisk ruccola pesto, perfekte som forrett eller snacks. enkel å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 2 store, godt pakket håndfuller ruccolablader
  • 1 fedd hvitløk
  • 1/2 kopp revet Romano- eller Parmesanost
  • 1/2 kopp valnøtter, grovhakket
  • 1/2 kopp olivenolje
  • Salt og nykvernet svart pepper
  • Vann, etter behov
  • 1 (20 cm) chorizopølse, skåret i 3,8 cm store biter
  • Litt olje til steking
  • Litt sherryeddik

Fremgangsmåte

  1. 1For å lage pestoen: Tilsett ruccola, hvitløk, ost og valnøtter i en food processor eller blender, og kjør til en glatt puré. Mens maskinen går, hell i olivenoljen i en tynn stråle. Dette skal brukes til å pynte chorizoen. Krydre blandingen med salt og pepper etter smak. Hvis pestoen er for tykk, kan du tynne den ut med litt vann.
  2. 2For å lage pølsen: Kutt pølselenken i store biter på ca. 3,8 cm. Varm opp oljen i en stekepanne, og stek pølsestykker til kantene begynner å bli brune, ca. 3–4 minutter. Rør rundt i pølsestykkerne mens de steker, slik at de blir jevnt stekt overalt.
  3. 3Tilsett en skvett sherryeddik i pannen for å deglazere og frigjøre smakene. Overfør pølsestykkerne til et serveringsfat og server med klatter av ruccolapesto. Legg gjerne små cocktailpinner eller tannpirkere ved siden av hver pølse for enkel spising.