Fylte egg

Fylte egg

Lær hvordan du lager perfekte deviled eggs med denne enkle oppskriften. Perfekt for buffé, fest eller som en liten forrett. Rask og enkel å lage!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 12 egg
  • 4 spiseskjeer majones
  • 2 teskjeer gul sennep
  • 2 teskjeer søt sylteagurk
  • Salt
  • Pepper
  • Paprika, til å støve over

Fremgangsmåte

  1. 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
  2. 2Legg egg i en stor, vid kjele og dekk med kaldt vann. Kok opp og la det koke i 12 minutter. Ta eggene ut og avkjøl dem i kjøleskapet. Fjern skallet fra eggene og del dem i to på langs. Skill eggeplommene fra eggehviten og legg dem i en bolle. Legg eggehvitene på en egen tallerken. Tilsett majones, sennep, sylteagurk, salt og pepper etter smak i eggeplommene, og mos det sammen med en gaffel til det er kremete og jevnt. Bruk en stor stjernetipp og en reseptfri plastpose til å sprøyte eggeplommene tilbake i hver eggehalvdel, nok til å fylle eggehulene helt. Dryss over paprika på toppen. Sett i kjøleskapet. Server kald.