Fylte egg
Lær hvordan du lager perfekte deviled eggs med denne enkle oppskriften. Perfekt for buffé, fest eller som en liten forrett. Rask og enkel å lage!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 12 egg
- 4 spiseskjeer majones
- 2 teskjeer gul sennep
- 2 teskjeer søt sylteagurk
- Salt
- Pepper
- Paprika, til å støve over
Fremgangsmåte
- 1Se hvordan du lager denne oppskriften.
- 2Legg egg i en stor, vid kjele og dekk med kaldt vann. Kok opp og la det koke i 12 minutter. Ta eggene ut og avkjøl dem i kjøleskapet. Fjern skallet fra eggene og del dem i to på langs. Skill eggeplommene fra eggehviten og legg dem i en bolle. Legg eggehvitene på en egen tallerken. Tilsett majones, sennep, sylteagurk, salt og pepper etter smak i eggeplommene, og mos det sammen med en gaffel til det er kremete og jevnt. Bruk en stor stjernetipp og en reseptfri plastpose til å sprøyte eggeplommene tilbake i hver eggehalvdel, nok til å fylle eggehulene helt. Dryss over paprika på toppen. Sett i kjøleskapet. Server kald.