
Grillmester kyllingvinger
Lær hvordan du lager deilige grillmaster chicken wings. Enkelt og smakfull oppskrift for sommergrilling og festlige anledninger.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1. Vinger:
- 2. 1/2 kopp soyasaus
- 3. 1/2 kopp italiensk salatdressing
- 4. 1,4 kilo kyllingvinger, delt ved leddene, vingeender kastes
- 5. Saus:
- 6. 1/4 kopp smør
- 7. 1 teskje soyasaus
- 8. 1/4 kopp hot pepper-saus (som Frank's RedHot®), eller etter smak
Fremgangsmåte
- 11. Bland 1/2 kopp soyasaus, italiensk dressing og kyllingvinger i en stor, ziplock-pose. Lukk posen og sett den i kjøleskapet i 4 timer til over natten.
- 22. Forvarm en utendørsgrill til middels varme. Smelt smøret i en liten kjele. Rør inn 1 teskje soyasaus og hot pepper-sausen. Slå av varmen og sett til side.
- 33. Ta kyllingvingene ut av marinaden og tørk dem godt. Grill vingene på den forvarmede grillen, snu dem av og til, til de er godt brune og ikke lenger rosa, ca. 25 til 30 minutter.
- 44. Legg de grillede vingene i en stor bolle. Hell smørsausen over vingene; vend dem godt slik at de blir jevnt dekket.