Kremet kylling med sopp og hvitløk

Kremet kylling med sopp og hvitløk

Lær hvordan du lager en kremet kyllingrett med hvitløk og sopp. En rask og enkel oppskrift på en deilig hovedrett for enhver anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 35 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 2 bokser (ca. 300 g) kondensert kremet soppsuppe
  • 1 kopp majones
  • 1/4 kopp rømme
  • 1/2 kopp frosne maiskorn
  • 1/2 kopp revet Parmesanost
  • 4 skinn- og benfrie kyllingbrysthalvpar
  • 1/2 kopp revet Cheddarost
  • 1 kopp krydrede tørre brødsmuler

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader Celsius (375 grader Fahrenheit).
  2. 2TIL SAUSEN: I en middels stor bolle blander du suppen, majonesen, rømme, maisen og Parmesanosten. Bland godt.
  3. 3Legg kyllingbrystene i en ildfast form på 23x33 cm, og hell sausen over kyllingen. Strø over revet Cheddarost og brødsmuler som topping, og stek i den forvarmede ovnen i 38 til 40 minutter. La det avkjøle litt før servering.