
Langtidskokt sveitsisk biff
Lær hvordan du lager en smakfull slow cooker swiss steak. En enkel oppskrift som passer til hverdagsmiddag og krever minimal innsats.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 495 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1/4 kopp hvetemel
- salt og pepper etter smak
- 680 gram rundstekt kjøtt, skåret i små biter
- 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 3 stilker selleri, hakket
- 1 løk, hakket
- 3 gulrøtter, raspet
- 2 bokser à 410 gram hakkede tomater med juice
- 1 spiseskje Worcestershire-saus
- 2 spiseskjeer brunt sukker, eller etter smak
Fremgangsmåte
- 1I en grunn skål, bland melet, saltet og pepperet. Lett dekk rundbiffbitene med melet.
- 2Varm opp oljen i en stekepanne over middels varme, og stek selleri, løk og gulrøtter i ca. 5 minutter, til de er møre. Ta av varmen, og sett til side. Bland inn rundbiffbitene, og kok til de er lett brune.
- 3Legg grønnsakene og biffen i en slow cooker. Bland inn tomatene med juice, Worcestershire-saus og brunt sukker.
- 4Dekk til, og kok i 8 til 10 timer på lav varme, til rundbiffen er veldig mør.