Hello Fresh Mobile Banner
Langtidskokt sveitsisk biff

Langtidskokt sveitsisk biff

Lær hvordan du lager en smakfull slow cooker swiss steak. En enkel oppskrift som passer til hverdagsmiddag og krever minimal innsats.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 495 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp hvetemel
  • salt og pepper etter smak
  • 680 gram rundstekt kjøtt, skåret i små biter
  • 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 3 stilker selleri, hakket
  • 1 løk, hakket
  • 3 gulrøtter, raspet
  • 2 bokser à 410 gram hakkede tomater med juice
  • 1 spiseskje Worcestershire-saus
  • 2 spiseskjeer brunt sukker, eller etter smak

Fremgangsmåte

  1. 1I en grunn skål, bland melet, saltet og pepperet. Lett dekk rundbiffbitene med melet.
  2. 2Varm opp oljen i en stekepanne over middels varme, og stek selleri, løk og gulrøtter i ca. 5 minutter, til de er møre. Ta av varmen, og sett til side. Bland inn rundbiffbitene, og kok til de er lett brune.
  3. 3Legg grønnsakene og biffen i en slow cooker. Bland inn tomatene med juice, Worcestershire-saus og brunt sukker.
  4. 4Dekk til, og kok i 8 til 10 timer på lav varme, til rundbiffen er veldig mør.