Hello Fresh Mobile Banner
Aloo Matar

Aloo Matar

Lær hvordan du lager aloo matar, en klassisk indisk rett med poteter og erter. En enkel oppskrift som passer for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1/4 kopp vegetabilsk olje
  • 2 mellomstore løk, finhakket
  • 1 spiseskje ingefær-hvitløkspasta
  • 1 laurbærblad
  • 4 store poteter, skrellet og oppkuttet
  • 1 kopp frosne erter
  • 1/2 kopp tomatpuré
  • 1 1/2 teskje garam masala
  • 1 1/2 teskje paprika
  • 1 teskje hvitt sukker
  • 1 teskje salt
  • 2 spiseskjeer hakket koriander

Fremgangsmåte

  1. 1Varm opp oljen i en wok over middels varme. Rør inn løk, ingefær-hvitløkspasta og laurbærblad. Kok til løken er myk. Bland inn potetene og ertene. Dekk til og kok til potetene er møre, omtrent 15 minutter. Fjern laurbærbladet.
  2. 2Rør inn tomatpuré, garam masala, paprika, sukker og salt i grønnsaksblandingen. Fortsett å koke i omtrent 10 minutter. Bland inn koriander og la det koke i ytterligere 2 minutter.