
Banankremkake III
oppskrift på bananiskrempai iii - en søt og kremet dessert med banan, perfekt for sommerens kaker. enkel å lage og smakfull.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 50 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1 (9 tommers) paibunn, stekt
- 3 bananer
- 2 ½ kopper kald melk
- 2 (3,5 ounces) pakker med instant vaniljepuddingblanding
- 2 kopper frossen pisket krem, tint
Fremgangsmåte
- 1Skjær to av bananene i skiver og legg dem i bunnen av den stekte og avkjølte paibunnen.
- 2Hell kald melk i en middels bolle. Tilsett puddingblandingen og visp til den er godt blandet. Vend inn ½ kopp av den piskede kremen. Hell blandingen i paibunnen.
- 3Sett kaken i kjøleskapet i minst 3 timer før servering. Pynt med resten av den piskede kremen og skiver av den resterende bananen.