
Asiatisk salat
Lær å lage en enkel og sunn asian salad med friske grønnsaker, nøtter og en smakfull dressing. Perfekt som forrett eller lett måltid.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1. 2 pakker ramen-nudler (3 unser), knust
- 1 kopp skåldede, skivede mandler
- 2 teskjeer sesamfrø
- 1/2 kopp smør, smeltet
- 1 hode napa-kål, strimlet
- 1 bunt grønn løk, hakket
- 3/4 kopp vegetabilsk olje
- 1/4 kopp destillert hvitvinseddik
- 1/2 kopp hvitt sukker
- 2 spiseskjeer soyasaus
Fremgangsmåte
- 1I en middels stor stekepanne over svak varme brun ramen-nudler, mandler og sesamfrø med smør eller margarin som er smeltet. Når det er blitt brunt, tar du det av varmen og lar det avkjøle.
- 2I en liten kjele koker du opp vegetabilsk olje, sukker og eddik i ett minutt. La det avkjøle. Tilsett soyasaus.
- 3I en stor bolle blander du shredded napa-kål og hakket grønn løk. Tilsett nudlene og soyasaus-blandingen. Vend godt slik at det blir jevnt dekket.
- 4Server.