Hello Fresh Mobile Banner
Panna Cotta

Panna Cotta

oppskrift på panna cotta, en klassisk italiensk dessert. enkel å lage, perfekt for enhver anledning. prøv vår oppskrift i dag!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
dessert

Ingredienser

  • 1/3 kopp skummet melk
  • 1 (0,25 unser) pose nøytral gelatin
  • 2 ½ kopper kremfløte
  • ½ kopp hvitt sukker
  • 1 ½ teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 1Hell melk i en liten bolle, og rør inn gelatinpulveret. Sett til side.
  2. 2I en kjele, rør sammen kremfløten og sukkeret, og varm opp på middels varme. Kok opp, og pass på, for kremen vil raskt stige til toppen av kjelen. Hell gelatin og melk i kremen, og rør til det er helt oppløst. Kok i ett minutt under konstant omrøring. Ta av varmen, rør inn vaniljen, og hell over i seks individuelle ramekiner.
  3. 3La ramekinene avkjøles uten lokk i romtemperatur. Når de er avkjølt, dekk dem med plastfolie, og sett dem i kjøleskapet i minst 4 timer, helst over natten før servering.