
Bestemors hjemmelagde bananbrød
oppskrift på grandma's homemade banana bread. enkel å lage, saftig og perfekt til frokost eller som snacks. prøv den i dag!
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk
Ingredienser
- 1 1/2 kopper hvitt sukker
- 1/2 kopp smør, myknet
- 3 bananer, most
- 2 egg
- 2 kopper hvetemel
- 1/2 teskje natron
- 1/3 kopp sur melk
- 1/4 teskje salt
- 1 teskje vaniljeekstrakt
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 8x4 tommers brødform lett.
- 2Bland sukker, smør, bananer, egg, mel, natron, melk, salt og vaniljeekstrakt i en stor bakebolle; rør godt. Hell røren i den forberedte formen.
- 3Stek i en forvarmet ovn i 60 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av loafen kommer ut ren.