Kake uten egg, melk og nøtter

Kake uten egg, melk og nøtter

oppskrift på en deilig, allergivennlig kake uten egg, melk og nøtter. perfekt for allergikere og de som ønsker en sunnere dessert. enkel å lage og smakfull!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
bakeverk

Ingredienser

  • 1 1/2 kopper hvetemel
  • 1/2 teskje salt
  • 1 kopp hvitt sukker
  • 1/4 kopp usøtet kakaopulver
  • 1 teskje natron
  • 5 spiseskjeer vegetabilsk olje
  • 1 spiseskje hvit eddik
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 kopp kaldt vann
  • 1/2 kopp semi-søte sjokoladebiter

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Smør en 20x20 cm (8x8 tommers) bakeform.
  2. 2I en stor bolle, bland mel, salt, sukker, kakaopulver og natron. Rør godt med en gaffel, og tilsett deretter olje, eddik og vaniljeekstrakt. Når de tørre ingrediensene er godt fuktet, hell i kaldt vann og rør til røren er jevn. Vend inn sjokoladestykker og hell røren i den forberedte formen.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen i 30 til 35 minutter, eller til en kakepinne kommer ut ren når den stikkes i midten. Avkjøl på en rist.