
Bananpudding III
Lær hvordan du lager en klassisk banana pudding med denne enkle oppskriften. Perfekt som dessert til enhver anledning. Enkel steg-for-steg guide.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 (14 unse) boks søtet kondensert melk
- 2. 1 1/2 kopper kaldt vann
- 3. 1 (3,4 unse) pakke instant vaniljepuddingblanding
- 4. 2 kopper kremfløte
- 5. 3 bananer, skivet
- 6. 1/2 kopp sitronsaft
- 7. 36 vaniljekjeks
Fremgangsmåte
- 11. I en middels stor bolle, rør sammen kondensert melk og vann. Pisk inn puddingen til den er glatt. Sett i kjøleskapet i 5 minutter.
- 22. I en separat bolle, pisk krem til stive topper dannes. Vend den piskede kremen inn i den avkjølte puddingen.
- 33. Dypp skivede bananer i sitronsaft. Rist av overflødig væske.
- 44. I en serveringsskål på 2 ½ liter, legg en kopp puddingblanding i bunnen. Topp med en tredjedel av wafers, bananer og resten av puddingen. Gjenta lagene to ganger. Sett i kjøleskapet til servering.



