En enkel, billig og deilig gryterett

En enkel, billig og deilig gryterett

oppskrift på en enkel, billig og smakfull gryterett som er perfekt for travle hverdager. lett å lage og full av smak.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 40 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett

Ingredienser

  • 1. 1 (28 unse) boks stekte bønner
  • 2 (16 unse) pakker pølser, skivet
  • 1 (7,5 unse) pakke maisbrødblanding

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit).
  2. 2Hell bønneboksen i en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form slik at de dekker bunnen. Fordel pølseskivene slik at de dekker bønnene så jevnt som mulig. Hvis for mye juice siver gjennom til maisbrødet, vil det ta lengre tid å koke. Forbered maisbrødet etter pakkens anvisninger. Fordel røren jevnt over pølse-laget.
  3. 3Stek i 35 til 40 minutter, eller til maisbrødet er gjennomstekt. En kakepinne stukket inn i midten skal komme ut ren.