
Spinat- og sopptarte
Lær hvordan du lager en deilig spinat- og sopphquiche med vår enkle oppskrift. Perfekt til frokost, lunsj eller middag for hele familien.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 6
forrett
Ingredienser
- 1. 2 spiseskjeer smør
- 2 kopper ferske, skivede sopp
- 2 kopper revne spinatblader
- 6 grønne løk, hakket
- 1 (8 unser) pakke med kjøleskapsruller (crescent rolls)
- 1 (1 unser) pakke med urte- og sitronsuppeblanding
- 1/2 kopp fløte (half-and-half)
- 4 egg, pisket
- 1 kopp revet Monterey Jack-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
- 2Smelt margarin i en stekepanne over middels varme, og kok sopp, spinat og løk i 5 minutter eller til det er mørt, mens du rører kontinuerlig. Fjern stekepannen fra varmen.
- 3I en rund kakeform eller paiform på 23 cm (9 tommer), som er sprayet med non-stick-kokkespray, arranger crescent-rolls i en sirkel med de smale spissene hengende over kanten på ca. 5 cm (2 tommer). Trykk deigen ned mot bunnen og opp langs sidene av formen for å fylle eventuelle hull.
- 4I en middels stor bolle blander du sammen suppen, halv og halv- krem og egg. Rør inn osten og de kokte grønnsakene i eggeblandingen til det er godt blandet. Hell blandingen i den forberedte bunnen. Brett deigspissene som henger over kanten inn over fyllet.
- 5Stek quichen i forvarmet ovn i 30 minutter, eller til en kniv satt inn i midten kommer ut ren.