Spinat- og sopptarte

Spinat- og sopptarte

Lær hvordan du lager en deilig spinat- og sopphquiche med vår enkle oppskrift. Perfekt til frokost, lunsj eller middag for hele familien.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 55 minutter
Porsjoner: 6
forrett

Ingredienser

  • 1. 2 spiseskjeer smør
  • 2 kopper ferske, skivede sopp
  • 2 kopper revne spinatblader
  • 6 grønne løk, hakket
  • 1 (8 unser) pakke med kjøleskapsruller (crescent rolls)
  • 1 (1 unser) pakke med urte- og sitronsuppeblanding
  • 1/2 kopp fløte (half-and-half)
  • 4 egg, pisket
  • 1 kopp revet Monterey Jack-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 190 grader C (375 grader F).
  2. 2Smelt margarin i en stekepanne over middels varme, og kok sopp, spinat og løk i 5 minutter eller til det er mørt, mens du rører kontinuerlig. Fjern stekepannen fra varmen.
  3. 3I en rund kakeform eller paiform på 23 cm (9 tommer), som er sprayet med non-stick-kokkespray, arranger crescent-rolls i en sirkel med de smale spissene hengende over kanten på ca. 5 cm (2 tommer). Trykk deigen ned mot bunnen og opp langs sidene av formen for å fylle eventuelle hull.
  4. 4I en middels stor bolle blander du sammen suppen, halv og halv- krem og egg. Rør inn osten og de kokte grønnsakene i eggeblandingen til det er godt blandet. Hell blandingen i den forberedte bunnen. Brett deigspissene som henger over kanten inn over fyllet.
  5. 5Stek quichen i forvarmet ovn i 30 minutter, eller til en kniv satt inn i midten kommer ut ren.