
Roxies brødskiver med bran
oppskrift på roxie's bran muffins - en enkel og smakfull frokost eller snack med fiber og helsegevinst. perfekt for travle morgener.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 12
frokost
Ingredienser
- 1/2 kopp rosiner
- 1 egg
- 3/4 kopp melk
- 1 1/2 kopper kli-korn (for eksempel Kellogg's All-Bran® Original Cereal)
- 1 kopp grovmalt hvete
- 1 teskje natron
- 1 teskje malt kanel
- 2 spiseskjeer smeltet smør
- 1 eple, kjernet og revet
- 1 moden banan, most
- 1/2 kopp honning
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 200 grader Celsius (400 grader Fahrenheit). Smør 12 muffinsformer, eller sett i papirformer.
- 2Dekk rosiner med vann i en mikrobølgesikker bolle, og varm opp på høy effekt i 1 minutt for å få dem til å bli myke. Sil av vannet, og sett til side.
- 3Pisk egget sammen med melk i en bolle, og bland inn kornene av kli. La blandingen stå til kornene har absorbert væsken, ca. 5 minutter. Rør forsiktig inn de oppblåste rosinene, mel, bakepulver, kanel, smeltet smør, revet eple, most banan og honning, og rør et par ganger for å blande.
- 4Fordel røren i de forberedte muffinsformene, og stek i den forvarmede ovnen i ca. 20 minutter, eller til en kakepinne satt inn i midten av en muffin kommer ut ren.