Hello Fresh Mobile Banner
Antipasto-salat

Antipasto-salat

lær hvordan du lager en deilig antipasto salat med friske ingredienser. perfekt for forrett eller sommermiddag. enkel steg-for-steg oppskrift.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1/2 kopp vegetabilsk olje
  • 3 spiseskjeer rødvinseddik
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 teskje tørket basilikum
  • 1/8 teskje knuste rød pepperflak
  • 1 teskje salt
  • 170 gram makaroni
  • 1/4 kopp revet Parmesanost
  • 2 kopper brokkolibuketter
  • 115 gram skivet pepperoni
  • 10 cherrytomater, delt i to
  • 1/2 kopp revet mozzarellaost

Fremgangsmåte

  1. 1Kok pasta i en kjele med kokende, saltet vann til den er al dente. Sil av vannet.
  2. 2I en stor bolle, rør sammen olje, eddik, hvitløk, basilikum, salt og pepper. Vend det varme makaroni i blandingen for å dekke godt. Vend inn Parmesan. Dekk til, og sett i kjøleskapet i 2 til 3 timer.
  3. 3Tilsett brokkoli, pepperoni og tomater; vend godt. Strø over mozzarellaost, og server.