
Antipasto-salat
lær hvordan du lager en deilig antipasto salat med friske ingredienser. perfekt for forrett eller sommermiddag. enkel steg-for-steg oppskrift.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 15 minutter
Porsjoner: 4
forrett
Ingredienser
- 1/2 kopp vegetabilsk olje
- 3 spiseskjeer rødvinseddik
- 1 fedd hvitløk, finhakket
- 1 teskje tørket basilikum
- 1/8 teskje knuste rød pepperflak
- 1 teskje salt
- 170 gram makaroni
- 1/4 kopp revet Parmesanost
- 2 kopper brokkolibuketter
- 115 gram skivet pepperoni
- 10 cherrytomater, delt i to
- 1/2 kopp revet mozzarellaost
Fremgangsmåte
- 1Kok pasta i en kjele med kokende, saltet vann til den er al dente. Sil av vannet.
- 2I en stor bolle, rør sammen olje, eddik, hvitløk, basilikum, salt og pepper. Vend det varme makaroni i blandingen for å dekke godt. Vend inn Parmesan. Dekk til, og sett i kjøleskapet i 2 til 3 timer.
- 3Tilsett brokkoli, pepperoni og tomater; vend godt. Strø over mozzarellaost, og server.