Bakt brunch-omelett

Bakt brunch-omelett

oppskrift på baked brunch omelet – en enkel og smakfull rett perfekt for helgemorgen eller brunch med venner. lær hvordan du lager denne deilige retten steg for steg.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 30 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1/2 (1 pund) loff hvitt brød, skåret i terninger
  • 1 1/2 pund Cheddarost, revet
  • 1 kopp kokt skinke i terninger
  • 8 egg
  • 2 kopper melk
  • 1 klype salt
  • 1 skvett hot pepper-saus, eller etter smak
  • 1/4 kopp hakket grønn løk

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør en 23x33 cm (9x13 tommer) ildfast form lett.
  2. 2Legg halvparten av brødterningene i bunnen av formen. Strø over halvparten av skinken og deretter halvparten av osten; gjenta.
  3. 3I en stor bolle, pisk sammen egg, melk, salt, hot sauce og grønn løk. Hell eggeblandingen i formen.
  4. 4Sett formen på et stekebrett med kant og plasser det i ovnen. Hell vann i stekebrettet og stek i 60 minutter, eller til eggene har stivnet.