Rørte egge-muffins

Rørte egge-muffins

oppskriften på scrambled egg muffins er perfekt for en rask og næringsrik frokost. enkel å lage og passer for alle aldre.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
frokost

Ingredienser

  • 1/2 pund bulk svinepølse
  • 12 egg
  • 1/2 kopp hakket løk
  • 1/2 kopp hakket grønn paprika, eller etter smak
  • 1/2 teskje salt
  • 1/4 teskje malt svart pepper
  • 1/4 teskje hvitløkspulver
  • 1/2 kopp revet Cheddar-ost

Fremgangsmåte

  1. 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør lett 12 muffinsformer, eller kle dem med papirformer.
  2. 2Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme og stek pølsen; kok og rør til pølsen er smuldret, jevnt brunet og ikke lenger rosa, ca. 10 til 15 minutter; sil av overflødig fett.
  3. 3Pisk eggene i en stor bolle. Rør inn løk, grønn paprika, salt, pepper og hvitløkspulver. Bland inn pølse og cheddarost. Fordel røren i muffinsformene med ca. 1/3 kopp per form.
  4. 4Stek i den forvarmede ovnen til en kniv satt inn nær midten kommer ut ren, ca. 20 til 25 minutter.