
Rørte egge-muffins
oppskriften på scrambled egg muffins er perfekt for en rask og næringsrik frokost. enkel å lage og passer for alle aldre.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 6
frokost
Ingredienser
- 1/2 pund bulk svinepølse
- 12 egg
- 1/2 kopp hakket løk
- 1/2 kopp hakket grønn paprika, eller etter smak
- 1/2 teskje salt
- 1/4 teskje malt svart pepper
- 1/4 teskje hvitløkspulver
- 1/2 kopp revet Cheddar-ost
Fremgangsmåte
- 1Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F). Smør lett 12 muffinsformer, eller kle dem med papirformer.
- 2Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme og stek pølsen; kok og rør til pølsen er smuldret, jevnt brunet og ikke lenger rosa, ca. 10 til 15 minutter; sil av overflødig fett.
- 3Pisk eggene i en stor bolle. Rør inn løk, grønn paprika, salt, pepper og hvitløkspulver. Bland inn pølse og cheddarost. Fordel røren i muffinsformene med ca. 1/3 kopp per form.
- 4Stek i den forvarmede ovnen til en kniv satt inn nær midten kommer ut ren, ca. 20 til 25 minutter.