Konebeskytter fransk toast

Konebeskytter fransk toast

oppskrift på wife saver french toast, en smakfull og mettende frokostrett. perfekt for helgen eller en spesiell anledning.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1 kopp lyst brunt sukker
  • 1/2 kopp lyst mais sirup
  • 1/4 kopp smør
  • 10 skiver fransk brød
  • 2 egg
  • 2 1/2 kopper 1 % lavfett melk
  • 1 teskje vaniljeekstrakt
  • 1 spiseskje hvetemel
  • 1 klype salt
  • 2 spiseskjeer hvitt sukker
  • 1 teskje malt kanel

Fremgangsmåte

  1. 1Smør en 23x33 cm stor ildfast form. Rør sammen brunt sukker, mais sirup og smør i en kjele over middels høy varme til det bobler. Hell det i den forberedte formen, og legg deretter de skivede baguette- eller franskbrødskivene jevnt over sirupen. Visp sammen egg, melk, vaniljeekstrakt, mel og salt til en jevn røre. Hell over det franske brødet. Dekk til og sett i kjøleskapet over natten.
  2. 2Forvarm ovnen til 175 grader Celsius. Rør sammen hvitt sukker og malt kanel; strø over den franske toasten.
  3. 3Stek i den forvarmede ovnen til den er gyllenbrun på toppen, ca. 50 minutter.