
Owens grønnsakswok
oppskrift på owens veggie stir-fry, en sunn og smakfull grønnsakswok som er rask å lage. perfekt for en lett middag eller lunsj.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
hovedrett
Ingredienser
- 1 teskje maisstivelse
- 2 spiseskjeer vann
- 1 spiseskje soyasaus
- 2 spiseskjeer olivenolje
- 3 spiseskjeer vegetabilsk olje
- 1 gulrot, skivet
- 1 rød paprika, hakket
- 1 zucchini, skivet
- 2/3 kopp ferske maiskjerner
- 1 fedd hvitløk, knust
- 4 grønne løk, skivet
- 1 1/3 kopper bønnespirer
Fremgangsmåte
- 1Visp sammen maisstivelse og vann i en liten bolle. Bland inn soyasaus og olivenolje, og sett til side.
- 2Varm opp vegetabilsk olje i en stekepanne eller wok over middels høy varme. Surr gulrot, paprika og squash i oljen i omtrent 5 minutter. Rør inn mais, hvitløk, grønn løk og bønnespirer. Hell over soyasausen og bland godt. Kok opp og rør i ca. 5 minutter, eller til grønnsakene er møre, men fortsatt sprø. Server umiddelbart.