
Eple- og smørkrydret gresskarpai
oppskriften på apple butter pumpkin pie er en perfekt høstdessert med en rik smak av eple og gresskar. enkel å lage og fantastisk god.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 65 minutter
Porsjoner: 8
dessert
Ingredienser
- 1. 1 kopp hermetisk gresskarpuré
- 2. 1 kopp eplesmør
- 3. 1/4 kopp mørkbrunt sukker
- 4. 1/2 teskje malt kanel
- 5. 1/2 teskje malt muskatnøtt
- 6. 1/4 teskje salt
- 7. 3 egg, pisket
- 8. 1 kopp kondensert melk
- 9. 1 (23 cm) ustekepai med dyp paibunn
- 10. SMULDREDEIG:
- 11. 3 spiseskjeer smør
- 12. 1/2 kopp hvetemel
- 13. 1/3 kopp mørkbrunt sukker
- 14. 1/2 kopp hakkede pekannøtter
Fremgangsmåte
- 11. Forvarm ovnen til 175 grader C (350 grader F).
- 22. I en stor bolle, bland gresskar, eplesmør, 1/4 kopp brunt sukker, kanel, muskatnøtt og salt. Rør inn egg og kondensert melk. Hell blandingen i den forberedte paibunnen.
- 33. Stek i forvarmet ovn i 50 til 60 minutter, eller til en kniv satt 2 tommer fra midten kommer ut ren. Strø streusel-toppingen over paien, og stek i ytterligere 15 minutter.
- 44. For å lage streusel-toppingen: I en liten bolle, bland smør, mel og 1/3 kopp brunt sukker. Rør til blandingen ligner grove smuler. Rør inn pekannøtter.