Hello Fresh Mobile Banner
Klassisk hollandaisesaus

Klassisk hollandaisesaus

Lær hvordan du lager en perfekt klassisk hollandaise saus med vår enkle oppskrift. Perfekt til egg, fisk og grønnsaker. Rask og smakfull saus!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 3 eggeplommer
  • 1/2 sitron, saftet
  • 1 teskje kaldt vann
  • 1 teskje salt
  • 1 teskje malt svart pepper
  • 1/2 kopp smør

Fremgangsmåte

  1. 1I en liten bolle, visp sammen eggeplommer, sitronsaft, kaldt vann, salt og pepper. Smelt smør i en kjele over lav varme. Visp gradvis eggeplommeblandingen inn i smøret. Fortsett å vispe over lav varme i 8 minutter, eller til sausen er tykk. Server umiddelbart.