Vanilje gresskarpai

Vanilje gresskarpai

Lær hvordan du lager en deilig vanilla pumpkin pie med denne enkle oppskriften. Perfekt dessert for høstsesongen, lett å lage og smakfull.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 70 minutter
Porsjoner: 8
dessert

Ingredienser

  • 1. 1 1/2 kopper gresskarpuré
  • 2. 1 (12 væskeons) boks kondensert melk
  • 3. 2 egg
  • 4. 3/4 kopp hvitt sukker
  • 5. 1 spiseskje hvetemel
  • 6. 1/2 teskje salt
  • 7. 1 1/4 teskje vaniljeekstrakt
  • 8. 1/2 teskje malt kanel
  • 9. 1 (9 tommer) ubakt paibunn

Fremgangsmåte

  1. 11. Forvarm ovnen til 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit).
  2. 22. I en stor bolle, bland gresskar, kondensert melk, egg, sukker, mel, salt, vanilje og kanel. Hell fyllet i paibunnen.
  3. 33. Stek i 20 minutter ved 230 grader Celsius (450 grader Fahrenheit), og skru deretter ned ovnstemperaturen til 175 grader Celsius (350 grader Fahrenheit). Fortsett å steke i ytterligere 40 minutter, eller til en kniv satt inn i midten kommer ut ren. La kaken avkjøle helt på en avkjølingsrist før servering.