Hello Fresh Mobile Banner
Stabilisert kremfløtsglasur

Stabilisert kremfløtsglasur

Lær hvordan du lager en stabilisert pisket kremglasur som holder seg luftig og pen lenge. Perfekt til kaker og cupcakes.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 20 minutter
Porsjoner: 10
bakeverk

Ingredienser

  • 1. 1/4 kopp kaldt vann
  • 2. 1 teskje usmakstilsetning gelatin
  • 3. 1 kopp kremfløte
  • 4. 1 spiseskje hvitt sukker
  • 5. 1/2 teskje vaniljeekstrakt

Fremgangsmåte

  1. 11. Bland gelatin og vispene i en bolle og pisk i minst 15 minutter før bruk. Hell vann i en liten mikrobølgesikker bolle. Strø gelatin over vannet og la det mykne i 5 minutter.
  2. 22. Løs opp gelatinen ved å varme den i mikrobølgeovnen i 3 minutter, og rør om hver minutt. Ta ut av mikrobølgeovnen og la den stå i romtemperatur i 10 minutter; gelatinen skal være flytende, men ikke varm når den tilsettes i kremen.
  3. 33. Ta bollen og vispene ut av kjøleskapet og hell i krem, sukker og vaniljeekstrakt. Visp sammen til det begynner å danne tydelige vispemerker.
  4. 44. Tilsett gelatinblandingen i kremen, og hell den i en jevn strøm mens du visper kontinuerlig. Visp til det dannes stive topper. Bruk umiddelbart.