
En enkel sitronkake
Lær å lage en deilig og enkel sitronkake. Perfekt til kaffen, med frisk sitronsmak og myk konsistens. Enkel å lage for nybegynnere.
Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 45 minutter
Porsjoner: 8
kake
Ingredienser
- 1. 1 pakke (18,25 unser) gul kakeblanding
- 1 pakke (3 unser) sitrongele
- 3/4 kopp vegetabilsk olje
- 4 egg
- 3/4 kopp vann
- 1/4 teskje sitronekstrakt
- 1 kopp melis
- 4 spiseskjeer sitronjuice
Fremgangsmåte
- 1Bland gelatinblandingen og kakeblandingen. Bland godt.
- 2Tilsett de neste fire ingrediensene – olje, egg, vann og sitronekstrakt. Bland forsiktig.
- 3Stek i henhold til instruksjonene på baksiden av kakepakken.
- 4For å lage glasur: Bland melis og sitronsaft.
- 5Når kaken er ferdig, og fortsatt varm, smør på glasuren.