Crepes

Crepes

Lær hvordan du lager perfekte crepes med denne enkle oppskriften. Ideell for frokost, dessert eller snacks. Raskt og smakfullt!

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 25 minutter
Porsjoner: 4
frokost

Ingredienser

  • 1. 1 kopp hvetemel
  • 2. 1 kopp melk
  • 3. 1 egg
  • 4. 1 klype salt

Fremgangsmåte

  1. 11. I en middels stor blandebolle visper du sammen mel, melk, egg og salt.
  2. 22. Varm opp en stor stekepanne eller wok over middels høy varme. Når pannen er varm, tilsett en teskje smør og fordel det lett over hele overflaten av pannen.
  3. 33. Hell en kvart kopp av røren i pannen, og vipp pannen i en sirkulær bevegelse slik at røren dekker hele overflaten i et jevnt lag.
  4. 44. Etter to minutter, løft opp en kant av crepen med en slikkepott for å sjekke om den begynner å bli brun. Når undersiden har fått en gyllen farge, snu crepen og stek den andre siden til den også er brun; ca. 2 minutter.
  5. 55. Gjenta trinn 3 og 4 for å steke de resterende crepene. Server varme.