Feta- og pinjekernespredning

Feta- og pinjekernespredning

oppskrift på en deilig feta- og pinjenøttspread. perfekt som pålegg eller dipp. rask og enkel å lage hjemme.

Vær den første til å vurdere denne oppskriften!
Vanskelighetsgrad: middels
Total tid: 10 minutter
Porsjoner: 4
forrett

Ingredienser

  • 1. 1 8-unse-beholder med kremostspredning
  • 1/2 kopp naturell, fettfri yoghurt
  • 3 spiseskjeer ristet pinjekjerner
  • 2 spiseskjeer (pakket) hakket fersk basilikum
  • 1 hvitløksfedd, finhakket
  • 1 7-unse-pakke fetaost, smuldret
  • 1/3 kopp hakkede, avrent olje-innlagte soltørkede tomater

Fremgangsmåte

  1. 1Legg kremost, yoghurt, pinjekjerner, basilikum og hvitløk i en foodprocessor. Kjør, med korte av og på-innstillinger, til alt er godt blandet. Tilsett fetaost og soltørkede tomater, og kjør igjen med korte av og på-innstillinger til blandingen er jevn, men fortsatt litt chunky. Overfør pålegget til en bolle. (Feta- og pinjekjernesmør kan lages tre dager i forveien. Dekk til og oppbevar i kjøleskapet.)